Velkommen til FRAM Gruppen

7. des. 2022 kl. 04:48

One2Com
one2com Norge er en del av one2com AB, Skandinavias ledende distributør av telekommunikasjonsprodukter. one2com Norge er et moderne distribusjonsselskap med fokus på effektiv logistikk, høy servicegrad og verdiøkende tjenester mot forhandlernettet.
Les mer....


YX Energi
Forretningsområder
Selskapets viktigste forretningsområder er salg av drivstoff, smøremidler, parafin og fyringsolje til privat forbruk og til industrien, men butikkomsetningen på bensinstasjonene utgjør en stadig viktigere del av virksomheten.


Les mer....


Andvord Tybring-Gjedde ASA
Andvord Tybring-Gjedde ASA er Norge og Nordens største aktør innen salg og distribusjon av kontor- og datarekvisita samt forbruksmateriell innenfor renhold, tørk, catering, emballasje, engangsartikler og hobby/skolemateriell. Selskapet omsetter for ca. 2,5 Mrd kroner, har 870 ansatte og er eiet av nederlandske BuhrmannN.V, en av verdens ledende kontorutstyrsleverandører. Hovedkontoret for ATG ASA ligger på Karihaugen nord for Oslo.
Les mer....


Ementor ASA
Ementor er Nordens ledende leverandør av IT infrastrukturløsninger og produkter.

Selskapet tilbyr hovedsakelig hardware/softwareprodukter, konsulenttjenester og serviceavtaler og har høyt sertifiserte konsulenter med spisskompetanse innenfor system/plattform, kommunikasjon, sikkerhet, produktivitet/samhandling.

Les mer....


Kunderelasjoner
Vi i FRAM Gruppen har erfaring fra ulike SAP prosjekter. Her er en liste over tidligere og eksisterenede kunder. Under kunder i menyen til venstre er noe mer informasjon om de kunder vi arbeider med i dag.Her er noen av de kundene vi har jobber for

Jordan AS
Jordan er både et markedsbegrep og en internasjonal merkevare. Jordan er en ledende produsent og markedsfører av munnhygieneprodukter, malerverktøy og rengjøringsprodukter.
Les mer....


KLP Forsikring

KLP er et av Norges største livsforsikringsselskap med en forvaltningskapital på over 180 milliarder kroner. Selskapets spesialitet er å levere pensjons-, finans- og forsikringstjenester til kommunesektoren og helsesektoren.


Les mer....


Stabburet AS
Stabburet er en ledende utvikler, produsent og markedsfører av matvarer i Norge. Stabburet inngår som divisjon i Orkla Foods (Orklas matvarevirksomhet), som har Norden som hjemmemarked.Lilleborg AS
Lilleborg er markedets ledende produsent og markedsfører av vaskemidler og produkter til personlig pleie.

Les mer....


 


HjemFRAMOm ossKontakt.

 

FRAM PARTNER AS(1)