Artikkel

Ementor ASA
Dato: 09.08.2040, Admin

Ementor er Nordens ledende leverandør av IT infrastrukturløsninger og produkter.

Selskapet tilbyr hovedsakelig hardware/softwareprodukter, konsulenttjenester og serviceavtaler og har høyt sertifiserte konsulenter med spisskompetanse innenfor system/plattform, kommunikasjon, sikkerhet, produktivitet/samhandling.

Det prisbelønnede e-handelssystemet eSHOP sørger for at kundene får rask og enkel tilgang til markedets beste priser.

Ementor har ca 670 ansatte i Norge og kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, og Larvik. Som en del av Ementor-konsernet med 3 200 ansatte, der også Topnordic og Atea inngår, er Ementor representert i de 48 viktigste byene i Norge, Danmark, Sverige og Finland. Ementor ASA er notert på Oslo Børs under symbolet EME.

Ementor er en aktør i en sterkt konkurranseutsatt bransje som krever kontinuerlig fornyelse og utvikling. Selskapet innehar betydelig kunnskapskapital i form av høyt kvalifiserte medarbeidere, arbeidsmetodikk basert på Best Practises, internasjonale sertifikater og nært samarbeid med kunder, leverandører og partnere. Dette gjør ekspertise til den konkurransefaktoren som i størst grad differensierer Ementor fra dets konkurrenter og er et av selskapets viktigste suksesskriterier.

Ementor Norge AS
I Norge er Ementor den største aktøren innenfor IT infrastruktur. Vår forretning er bygget på bred innsikt i kundenes forretnings-virksomhet, nære kunderelasjoner, motiverte medarbeidere og et konstant blikk for morgendagen.
Gjennom de siste 20 årene har vi bygget høy kompetanse og kan tilby spisskompetanse innenfor IT plattform, samhandlings-løsninger, kommunikasjon og sikkerhet.
Relaterte lenker:  
wwww.ementor.no  

Relaterte artikler
 

 


HjemFRAMOm ossKontakt.

 

FRAM PARTNER AS(1)