Artikkel

Andvord Tybring-Gjedde ASA
Dato: 16.08.2040, Admin

Andvord Tybring-Gjedde ASA er Norge og Nordens største aktør innen salg og distribusjon av kontor- og datarekvisita samt forbruksmateriell innenfor renhold, tørk, catering, emballasje, engangsartikler og hobby/skolemateriell. Selskapet omsetter for ca. 2,5 Mrd kroner, har 870 ansatte og er eiet av nederlandske BuhrmannN.V, en av verdens ledende kontorutstyrsleverandører. Hovedkontoret for ATG ASA ligger på Karihaugen nord for Oslo.
ATG består av selskapene Rich Andvord AS, Binders Norge AS, Emo AS, TG Skrivab AB, Grieg Kalenderforlag og Rich Andvord Grafisk.

Andvord Tybring-Gjedde ASA er et resultat av sammenslåingen av Andvord AS og C. Tybring-Gjedde ASA 15. juni 2005. De er to av Norges største og mest tradisjonsrike varehandelsbedrifter. I lang tid har begge selskaper vært leverandører av kontor- og forbruksmateriell til bedrifter og offentlig sektor, både gjennom direkte- og grossistsalg samt detaljistvirksomhet i Norge og i Sverige.

ATG konsernet tilbyr nå et bredere og bedre tilbud av produkter og tjenester, og står nå svært godt rustet til å konkurrere i det nordiske markedet med en effektiv logistikk, meget kompetent organisasjon og et bredt distribusjonsnett.

Relaterte lenker:  
www.tybring-gjedde.no  

Relaterte artikler
 

 


HjemFRAMOm ossKontakt.

 

FRAM PARTNER AS(1)